Tantra terapi starter altid med en grundig indledende samtale, hvor vi aftaler, hvad der kan være dine specifikke behov og vigtigst af alt din intention for behandlingen. Derefter vil kropsbehandling foregår på massage briks, hvor jeg som behandler er påklædt.

Du har mulighed for at være nøgen eller beholde noget af tøjet på, hvis det føles mest trygt for dig.

Jeg vil under behandlingen spørge ind til din oplevelse for at sikre at alt foregår efter dine grænser og behov. På den måde har du mulighed for at være medskabende, og hvor din oplevelse er i fokus.

Behandlingen kan bestå af vejrtræknings øvelser, tryk, healing, massage/berøring, diverse sanse stimuli. Indtil du rammer den tilstand, hvor du er dybt afslappet og kan give dig hen til en følelse af ​​velvære. Slutter af med en samtale, hvor det oplevede, bevidstgøres og integreres. Hvis du har brug for det.

Varighed ca. 2 timer.

Tantra terapi er en holistisk kropsbehandling, som er velegnet til at arbejde med seksualitet, kropsbevidsthed, løsner energi blokeringer, har svært ved at føle dig selv eller udtrykke det, du føler, eller er nysgerrig på dig selv og at lade kroppen få lov til at udtrykke sig med sit sprog af lyde og bevægelser.

Når du udforsker din krop via dine sanser, så øges din kropsbevidsthed, og dermed bliver dine grænser tydeligere at mærke.

  • Hvad vil du have?
  • Hvad ønsker du?
  • Hvad kommunikerer din krop?
  • Hvad kommunikerer dit sind?

I en tantra behandling handler det om at forbinde krop, sind, sjæl og seksualitet, bevidst og nærværende i alt hvad du foretager dig i livet.

Kroppen består af vitalitet og energi – og jo mere energi vi har, jo mere intenst kan vi opleve livet.

Det er en terapeutisk behandling, som betyder at arbejde med kroppen, som en helhed i dit sind og din krop. Alle følelser og kropslige fornemmelser er velkomne og intet skal skammes væk. Hvad end der hjælper din krop til at åbne op og være modtagelig for de enorme energier vi kan skabe under denne behandling.

Vi bruger også åndedræt, til at gå på opdagelse i kroppen. Åben op for sanserne med dit åndedræt. Åndedrættet er hele grundprincippet i at få tilstedeværelse på nuet, og det skaber samtidig en afslapning i kroppen.

Et dybt og godt åndedræt styrker vores mentale kapacitet, vores immunforsvar og giver større overskud samt mere mental ro. Desuden er det en simpel måde at styrke balancen mellem krop og sind.

Åndedrættet bevæger krop og sind ved at øge lungekapaciteten og ilttilførslen til vores hjerne, organer og væv i kroppen, og så beroliger og fokuserer det sindet.

En tantra session kan inkludere berøring på intime zoner hvis dette er i overensstemmelse med dine grænser, behov og ønsker. Vi vil i så fald have talt om dette i forsamtalen, og jeg vil igen i løbet af behandlingen på briksen spørge om tilladelse inden berøring af intimzoner, hvor vi kan bruge den seksuelle energi som healings værktøj.

Styrke din sensitivitet og arbejde med din grænsesætning – dit nej, og at udvide dine grænser (ikke overskride) – dit ja.

Vi arbejder ud fra et etisk værdisæt, som bl.a. handler om klare grænser, derfor vil vi udover åndedrættet som kommunikation, også bruge et andet kommunikationsværktøj undervejs.

Farveskalaen inden for tantrabehandling

Vi vil bruge en farveskalaen som man bruger inden for tantrabehandling. Hvid, grå, sort. Hvid er kedeligt, gråt er godt og afslappet, og sort er for intenst.

Det handler om impulser. Det kan være, du siger stop, gå væk og lige efter siger kom tilbage. Vi skal nå til en tilstand, hvor du bliver så indret styret, at du ikke tænker på mig.

Husk alt som foregår på briksen, sker i overensstemmelse med dine grænser. Nogle gange kan vi have en mental forestilling om, hvad vi er klar til, mens kroppen siger noget andet, vigtigt at respektere disse grænser. Vi samtaler undervejs i behandlingen netop for at sikre, at alt foregår i overensstemmelse med dig selv og dine behov.

Jeg vil være ved din side hele tiden, det handler om dig! ❤️