Selvhypnose kursus trin 1.

Lær at bruge selvhypnose som redskab til healing, bedre søvn og større selvværd og indsigt

Kom med på en indre rejse i dit ubevidste sind, og lær hvordan du bedre kan få dine ubevidste mønstre til, at spille sammen med dit bevidste sind.

Du har allerede de ressourcer du har brug for inden i dig. Selvhypnose hjælper dig med at forstærke de ressourcer du har brug for. Vi arbejder med metaforer og selvhealing, som hjælper din krop og giver dig mere energi.

Vi starter med en generel introduktion til hvad hypnose er og hvad det kan.

På kurset lærer du, hvordan du kan arbejde med dit ubevidste sind, så det bedre kan arbejde sammen med dit bevidste sind og dine ønsker for dig.

Du kan opnå større forståelse for dine udfordringer, og få konkrete redskaber til at ændre dit mindset på de selv samme udfordringer.

Hypnose er ikke en magisk tilgang, men et effektivt redskab til lettere forandring, end hvis du bare arbejder i dit bevidste sind.

Med selvhypnose er det dig der vælger, hvad du vil arbejde med. Vi tager udgangspunkt i dine udfordringer og dit liv.

Vi lærer, at komme ned i de hjernebølger, hvor miraklerne sker og hvor man kan få gode råd af dit ubevidste jeg (sjælen).

Det bevidste sind har spørgsmålene og de ubevidste sind har svaret.

Du kan meget mere end du tror du kan.

Vi arbejder med en mindfulness tilgang og med det bevidste åndedræt.

Vil du lære dig selv bedre at kende og forstå dig selv, så vil kurset være noget for dig.

Hvorfor er det relevant at arbejde med sin bevidsthed?

Jo, ser du – det, som du er bevidst om, kan du gøre noget ved. Det, du ikke er bevidst om, gør noget ved dig – simpelthen. Det handler om at indtage førersædet i sit eget liv frem for at lade sig styre af gamle vaner og begrænsende overbevisninger.

At åbne verden op – indad og udad. Det hele starter med et dybt, nysgerrigt og åbenhjertigt kig ind i dig selv. Vi guider og hjælper dig kærligt på vej gennem selvhypnose med mindfulness og åndedræt tilgang med øvelser og sparring.

Du lærer at være nærværende og fuldt opmærksom i nuet, uden at være dømmende eller vurderende, hverken over for dig selv eller andre.

Du kommer også til at få forståelse for, at krop, tanker, adfærd og følelser hører sammen og gensidigt påvirker hinanden.

Du får indsigt i  tankemylder, modløshed og smerter m.m., og lærer, at skabe opmærksomhed på åndedrættet.

Selvhypnose er en særlig måde at være opmærksom på. Den er kendetegnet ved at det foregår i det ubevidste sind og en oplevelse i nuet, uden at det bevidste sind forstyrrer.

Du kan forestille dig at komme på et bibliotek, hvor der er bøger for hele dit liv, du kan gå på opdagelse i.

Kurset indeholder:

 • 2 moduler á 6 timer.
 • Lørdag og søndag fra kl. 9:00 til 15:00
 • Du vil modtage et hæfte om selvhypnose.
 • Du vil også få adgang til vores intranet, hvor der en fane med selvhypnose materialer.
 • Der vil hver gang være mindfulness kropslige øvelser, så løst tøj vil være en fordel.
 • Måtter, tæpper, puder vil være på skolen, en vandflaske vil være en god ide.
 • Der er kaffe/te frugt og lidt til om eftermiddagen.
 • Der er en halv 40 min. frokostpause.

Selvhypnose trin 2. med mindfulness/åndedræt tilgang

Selvhypnose trin 2 vil komme i 2024, hvis du er tilmeldt vores nyhedsmail vil du få automatiske få besked, ellers kan du tilmelde dig HER.

Adgangskrav til selvhypnose trin 2. er, at du har taget selvhypnose trin 1. eller har tilsvarende indsigt til hypnose.

Formålet ved selvhypnose trin 2 er, at vi går endnu dyberere ned i selvhypnose med mindfulness/åndedræt tilgang, så du oplever nye egenskaber, der er i dit ubevidste sind. Du kan forstille dig, at vi bygger en bro mellem det bevidste sind og det ubevidste sind, på sådan en måde at du får en større indsigt i dine personlighedsmønstre.

Her vil vi også arbejde endnu mere med åndedrættet, som er tæt forbundet med nervesystemet. Det betyder, at du med vejrtrækningen kan påvirke, hvordan kroppen har det. Er åndedrættet uroligt er sindet det også. Derfor er det vigtig at vedligeholde din træning, ellers kan du hurtig vende tilbage til gammel mønstre.

Gennem den meditative træning lærer du at forholde dig til virkeligheden, som den er, snarere end ud fra vores forestillinger om, hvordan den burde være.

Selvhypnose, åndedrættet, mindfulness og meditation åbner hjerte og sind for en ny bevidsthed, som giver en dybere mening med livet. Resultatet er gode instinkter, som betyder, at du kan være mere nærværende og få en bedre fornemmelse, klarhed og beslutsomhed for dine valg – og acceptere det, du ikke kan gøre noget ved.

Hvis du kan sige ja til en (eller flere) af nedenstående spørgsmål, er dette lige noget for dig!

 • Vil du mærke energien fra andre i din Selvhypnose praksis?
 • Mangler du lidt motivation til at komme i gang eller fortsætte med at træne?
 • Skal du lige have støvet dit fokus af?
 • Har du brug for vejledning, når du øver dig?
 • Har du mod på, at får en dyber indsigt i dit ubevidste sind?
 • Vil du opleve et bedre balance mellem dit bevidste og ubevidste sind?
 • Vil du noget mere?