Udtalelser af trin 1 – Mindfulness grunduddannelsen

Jeg har fået en bedre forståelse af mig selv, og jeg fornemmer helt klart en ændring i mig, og den måde jeg agerer på, når jeg møder folk, der overskrider mine grænser.

Forløbet er en dejlig måde at komme ind til sin kerne og lære sig selv bedre at kende.

Tina T

Trin 1 

Jeg vil så absolut anbefale kurset.

Jeg tænker, at det vil være godt for enhver at deltage i kurset og få nogle redskaber, som de kan have gavn af i livet som helhed.

Underviseren har arbejdet med og brænder for mindfulness, og det mærkes på en fantastisk inspirerende måde.

Lars
Trin 1

”Mindfulness – du lærer at være nærværende” står der på Center for bevidstheds (CFB) hjemmeside

Jeg er jo mega nærværende, så det har jeg da ikke brug for. F.eks kan jeg gå en lang tur, hvor jeg er i min helt egen verden, hvor jeg er i stand til at lukke alt ude og bare være i mine tanker.

Jeg har nu lært, at det kaldes at være fraværende og at have tankemylder.

”forståelse for, at krop, tanker, adfærd og følelser hører sammen og gensidigt påvirker hinanden” stod der også på hjemmesiden

Jeg var bevidst om, at det fysiske og det psykiske hænger sammen, men her var der en ny verden der åbnede sig for mig. Ved at ændre adfærd kunne jeg ændre på mine tanker. Ved at mærke efter, og opdage mine følelser kunne jeg påvirke min krop og mine tanker.

Når tankerne vandrer andre steder hen (tankemylder), kan jeg nu stille og roligt komme tilbage, til lige nu og her. Det gør jeg ved hjælp af de værktøjer CFB har givet mig. F.eks gennem min opmærksomhed på mit åndedræt.

Lone Merrild
Trin 1

Jeg har aldrig forstået mekanismer, der opstår ved mindfulness eller åndedrættet. jeg synes på dette kursus fik en fornemmelse hvad det er. Det var en fantastisk fornemmelse at blive  guidede i en ‘kropsscanninger’, hvor jeg kom igennem forskellige dele af min krop.

jeg lærte at blive bevidst nærvær til det, jeg mærket og registreret i min krop uden at dømme.

Jeg fik også et indblik på åndedrættet som er forbundet med nervesystemet, og hvor stor betydning det er at trække vejret, med næsen, super effektiv..

Meditation øvelserne skal jeg træne mere på, det var svært at undgå at lade sig distrahere af min tanker, men bare være. Men jeg synes i var gode til at støtte og guidede mig.

Mindful bevægelser kunne jeg lide, fordi jeg bare fulgte hvad jeg have lyst til. Dejlig fri fonemmelse, er sikke på jeg skal med på trin 6.

Nicoline Trin 1

Udtalelser af trin 2

Mit ønske om at få skabt en varig evne og vilje til at opnå mindfulness og løbende meditere blev opfyldt.

Der var en balanceret overgang mellem teori, øvelse og dialog og en underviser, som er totalt godt inde i stoffet.

Den perfekte base for læring og væren. Jeg vil bestemt anbefale kurset til andre – med et åbent sind vil de lære om dem selv og deres indre – noget som vil give dem mulighed for et liv i bedre harmoni og balance.

Louise

Trin 2

Jeg har opnået en grundig indføring i mindfulness-principperne og måde at leve på.

Teorien kombineret med gode refleksive snakke, samt praksisnære øvelser gør, at det automatisk integreres i situationer i hverdagen. Forløbet er en fantastisk investering i sig selv.

Line

Trin 2

“Personligt fik jeg SÅ meget ud af, dine mindfulness aftener på Center for Bevidsthed.

Stor taknemmelighed over, at blive introduceret til mindfulness psykologiens- og filosofiens essens om, at give slip på lidelse via: At leve med livets katastrofer, uden at dømme, tålmodigt, nysgerrigt og undrende, i tillid i os selv, uden at stræbe og accepterer, det som er eller ikke er og give slip – TAK for at formidle den værdifulde indsigt.”

For det er da en øjenåbner: at blive klar over og bevidst om, at det ret beset er nemt og bekvemt, at blive fri for lidelse: ‘gi’ slip’ på, at ‘det’ er et problem – da fænomenet ‘problem’ er selvskabt og selvkonstrueret, fordi vi i vores hverdagsbevidste sansesind har en ide om, at ‘vi selv’ har ret… og ja, hvor ved vi det fra?

Det betyder ikke, at det altid er lige let, at få øje på, at det er sådan det hænger sammen, vel?

Sys
Trin 2

Jeg vil have værktøj til at være med det som er og ikke været så meget i hovedet. kendte ikke til mindfulness, men har læst meget om psykologi og ledelse, så jeg synes jeg var godt klædt på til livet.

Men jeg må nok sige at 8 uger hvor jeg lærte hvad bevidst nærværende, er jeg klædt på som aldrig før.  Jeg troede at mindfulness handle at gøre det rigtig og være glad.

Hvor blev jeg bare meget kloger.

Jeg vil også rose undervisere, for deres tålmodighed med mig, og alle mine mange spørgsmål. Den måde vi arbejde med os selv med principperne gav mig en rigtig øjenåbner.

Dette kursus har forandre mig på et meget dybt plan.

Kan varmt anbefale dette kursus hos CFB.

Eva

Trin 2

Udtalelser af trin 3 – Åndedrættet

Jeg har trænet kampsport 25 år og har brugt vejrtrækningen, men da jeg var på dit kursus i åndedræt, fik vejrtrækningen en hel anden betydning.

Har fået en stører indsigt i de mekanismer der ligger i åndedrættet og den simpel og let forståelig måde du fortæller det på.

Jeg vil noget mere så du kan forventet at se mig på åndedræt uddannelsen snart

Peter
Trin 3

Det har været lærerigt på trin 3, tænk der kan ske så meget på så kort tid

For mig var det en stor øjenåbner, at jeg selv kan vedligeholde mit problem og bidrage til min ønsket tilstand med åndedrættet og de 5 elementer.

Mit liv har også forandre sig efter jeg bruger NOAK.

Også stor tak til dig og for at du er dig jeg har virkelig fået en masse med og ved der stadig er en ny læring på vej

Birgitte Pedersen
Trin 3

For 3 år siden blev jeg sygemeldt med stress. Jeg var så privilegeret, at jeg selv kunne vælge at trække stikket, og forlade arbejdsmarkedet helt.

Gennem Center for bevidsthed, lærte jeg at indtage førersædet i mit eget liv. Det har været en vild rejse, jeg har været på. Hvis jeg skal plukke noget ud af alt det jeg har lært, så vil jeg nævne åndedrættet.

Det er ikke alle der har mulighed for at trække stikket og forlade arbejdsmarkedet, som jeg gjorde. Men vi har alle muligheden for at trække vejret. Hvor trækker du vejret? Ned i maven, i brystkassen eller?

Jeg kunne trække vejret i brystkassen og jeg trak vejret ind og ud af munden. Nu kan jeg meget mere end det, og jeg er blevet bevidst om mit åndedræt og jeg har lært, at være nysgerrig og mærke efter hvordan jeg har det, og hvor mit åndedræt er lige nu.

Lige nu tilbyder Center for bevidsthed gratis åndedræt træning, som jeg også har tænkt mig at deltage i. Måske ses vi online?

Lone Merrild trin 3

Jeg har altid kunne trække vejret, så hvor nu det. Jeg har et job som gør at jeg skal bevare roen og synes jeg er god til det. Jeg var med på trin 2. som gave mig en større indsigt i mig selv jeg kunne bruge på mit arbejde og privat. Men åndedræt kurset, var virkelig en øjenåbner at skifte fokus og blive bevidst om det.

jeg lært at træde på bremsen, når det gik for hurtig. Jeg opdaget også, hvor hurtig jeg kunne bruge det, når jeg træner det hver dag. Når jeg siger træning, er det “bare” at blive bevidst, hver gang jeg har en følelsesmæssige reaktion, på noget der ikke er godt. For mig er åndedrættet blevet et godt værktøj, til at komme tilbage på sporet.

Jeg vil noget mere med åndedrættet, især det sammenhængende vejrtrækning. Det giver mig en total frihed som jeg aldrig har prøvet før.

Jeg kan klart anbefale at tag med på åndedræt rejsen

Emil trin 3

Udtalelser af trin 4 – Mindfulness og åndedræt i naturen

Jeg har gået mange ture i skoven, men jeg må sige at gå i 3 timer og kun gået 2-3 km i alt, troet jeg ville kede mig.

Men det må jeg nok sige, at det var en spændende måde at være i skoven på. Havde bedre kontakte til skoven som aldrig før.

Jeg var virkelig til stede i nuet (som i kalder mindful) som gjorde at jeg oplevet rigtig meget omkring mig men også inden i mig. fede øvelser, de gav en større indsigt i nuet.

Jeg vil med igen, glæder mig rigtig meget

Dorte

Trin 4

Jeg har aldrig oplevet skoven på denne stærke måde: nærværende, sansefuld, fordybende, og afslappende…

En fantastisk gave til krop og sjæl, og jeg har sovet som en sten i nat.

Jeg kan kun sige: Prøv det!

Tina
Trin 4

Udtalelser af trin 5 – 5 og 10 dages stilheds retreat

For mig som snakke meget, var det et meget svært kursus, som jeg ikke vil have været uden.

Omgivelserne var trygge og havde jeg brug for at snakke med en terapeut undervejs kunne jeg det. Det gjorde jeg et par gange så jeg fik modet og accepten tilbage så jeg kunne gennemføre. Der var mange gange jeg var ved at tag hjem fordig det var så skræmmende at møde sig selv uden nogen forstyrrelsen eller noget der kunne stimulere mig.

Mens jeg skriver feedback, tænker jeg på, hvor nemt mit liv er i dag, hvor jeg møde det med et større nysgerrighed. Jeg observerer mere uden at starte med at dømme.

Vil du prøve at komme hjem til dig selv, så prøv det. jeg gjorde det og har aldrig elsket mig så meget som jeg gør i dag❤️

Ronny
Trin 5

Det er så svært for os ikke at gøre noget, og det er netop dét, der er udfordringen – bare at VÆRE.

Jeg har fået større bevidsthed om at stoppe op i hverdagen og mærke efter: “Hvad er egentlig MIG at gøre lige nu?”

I stedet for bare at køre videre ad nogle automatiske spor, som min hjerne er gearet til. Det giver mere kvalitet. Det giver mere nærvær.

Det gør, at jeg kan bringe mig selv mere i spil som den, jeg egentlig er – frem for et eller andet tillært mønster.”

Danie
Trin 5

Udtalelser af trin 6 – Mindfulness bevægelser

Mindful bevægelse handler om at være til stede i sig selv,skriver i. Det må jeg nok sige jeg har aldrig haft så god kontakt til min krop som jeg havde på dette kursus.

Denne nærværende og sansende måde som jeg bevæge mig på, gav mig mange indsigter i mig selv, fed oplevelse.

Jeg var meget i min hoved, så jeg havde brug for at være mere i min krop uden at dømme og være kritisk på den måde jeg større kontakt til min krop.

Jeg føltet at jeg kom hjem til MIG selv uden fordomme.

Maria

Trin 6

Det er var svært for mig i starten at være med den bevægelse som musikken gav mig, da det ikke var det musik jeg plejer at høre. Men Franks måde at føre mig ind i min bevidste opmærksomhed gjorde at jeg accepteret min krops bevægelser.

Kender min krop meget bedre nu. Er du modig at kende dig på en anden måde og tør at udfordre dig selv, er det lige kurset for dig. Kan varmt anbefalede

Julie

Trin 6

Udtalelser af trin 7 – Mindfulnes instruktør uddannelsen og åndedræt terapeut

Åndedrætterapeut og mindfulness instruktøruddannelsen hos center for bevidsthed har været meget indsigtsgivende og inspirerende.

Uddannelsen har klædt mig på til at kunne varetage individuelle- og gruppesessioner i åndedrætsterapi og mindfulness.

Ib formår som underviser at udleve værdierne fra filosofien bag mindfulness i praksis, hvilket inspirerer, og skaber tryghed, tillid og varme til hans undervisninger.

Således bliver uddannelsen ikke blot givende fagligt set men også menneskeligt set.

Varm anbefaling af Ib og uddannelsen i åndedrætsterapi og mindfulness hos center for bevidsthed herfra.

Simon
Trin 7

Jeg har taget åndedrætterapeut og mindfulness instruktør uddannelsen ved CFB.

Ibs undervisning bærer præg af hans store erfaring, både som underviser og som en der lever det han underviser.

Undervisningen har været en god blanding af teori og praksis og båret af Ibs store viden og erfaring.

Som studerende er jeg blevet udfordret både fagligt og personligt på en empatisk og kærlig måde.

Jeg kan varmt anbefale CFB, hvis du ønsker at uddanne dig til mindfulnessinstruktør og åndedrætterapeut.

Eva
Trin 7

Uddannelsen til mindfulness instruktør og Åndedrætsterapeut har været en stor fornøjelse fra start til slut! Jeg har lært teori og praksis i en virkelig god balance, det har været med professionalisme, humor, menneskelighed, gavmildhed på alle planer, rummelighed og bare virkelig givende.

Vi er kommet godt rundt på alle planer, i naturen, i energierne, i sindet, med sjælen, kroppen, tankerne – og selvfølgelig åndedrættet.

Det har gjort en stor forskel i mit personlige liv og givet mig fantastiske værktøjer i mit virke som terapeut. Kæmpe tak og stor anbefaling, Martine.

Martine

Trin 7

Min uddannelse til Åndedrætterapeut og mindfulnessinstruktør har givet mig stærke redskaber, både personligt og professionelt.

Jeg har fået mange stærke redskaber og teknikker, til at skabe et godt åndedræt, på både mig selv og andre. Derudover føler jeg, at jeg har fået en værktøjskasse og viden der gør, og jeg kan arbejde dybt med det mentale helbred.

Alt i alt er jeg meget tilfreds, og har været glad for det miljø der har været under uddannelsen. Jeg har virkelig følt mig tryg og der er ingen tvivl om, at uddannelsen har forandret mit perspektiv på livet.

Sofie
Trin 7

Derfor valgte jeg center for bevidsthed.

På den måde Åndedrættet og mindfulness kombineres i Center for bevidsthed, har det givet mig et særligt kendskab til hvordan vores åndedræt, krop og sjæl hænger sammen.
Og med det “redskab” med mig, kan jeg varmt anbefale trin 7 hvis du søger nye metoder eller savner inspiration til måde at være i livet på.
Med de kompetente undervisere  føler jeg mig klædt på til at kunne tilbyde åndedræt og mindfulness både i mit terapeutiske arbejde og med undervisning med hold.
Frank Nielsen

Trin 7

Udtalelser af Den mobile sauna – Saunagus