Mit navn er Ib Jensen (f. 1957)

Jeg arbejder med psykoterapi hvor jeg bruger hypnose, NLP, åndedræts terapi og  mindfulness. Mindfulness og åndedrættet er en stor og vigtig del af mit liv og hele min måde at leve mit liv på. Jeg underviser i Mindfulness her på CFB i de 6 mindfulness trin og på Mindfulness instruktør / Åndedræt terapeut  uddannelsen. Jeg er censor på hypnoseskolen.dk & Psykoterapeut Akademiet. 

Jeg bruger Mindfulness til mig selv, mine klienter og elever for at lærer at være nærværende og fuldt opmærksom til stede i nuet, bevidst og uden at være vurderende og dømmende både overfor mig selv og andre (nogle gange er jeg bedre end andre gange) Mindfulness og Åndedrættet har både hjulpet mig til at blive den person jeg gerne vil være og til at leve mit liv som jeg allerhelst vil.

Jeg elsker at undervise og udføre terapi, på sådan en måde at jeg kan videregive den udvikling jeg selv har gennemgået, samt min viden og erfaring på området. Som underviser og trapeut vil du opleve, at jeg vil udfordre dig og hjælpe dig med at udvide din comfortzone  altid med tillid og tryghed som forudsætninger. Nærvær, dialog, viden og humor er de vigtigste metoder i al min undervisning.

Terapi er en tillidssag. Som Psykoterapeut arbejder jeg med at hjælpe dig med at skabe mening i den måde du tænker og føler, – samt at hjælpe dig med, at komme til at leve det liv, som du foretrækker, – og at skabe nye muligheder for dig. Jeg har gennem mere end 30 år beskæftiget mig med at udvikle personer. Jeg er uddannet til at lytte og hjælpe mennesker med at løse deres psykiske problemer.

Jeg arbejder også meget med bevidst åndedræt og især sammenhængende åndedræt i min terapi for at få en forståelse for, at krop, tanker, adfærd og følelser hører sammen og påvirker hinanden, så du lærer at håndtere tankemylder, modløshed, smerter m.m.

Du kan læse mere om de terapiformer jeg bruger.

Hvad er psykoterapi? Læs mere HER

Hvad er Hypnoterapi? Læs mere HER

Hvad er Åndedrætsterapi? Læs mere HER

Hvad er Tantra terapi? Læs mere HER

Jeg er uddannet som:

 • Eksamineret Hypnose Psykoterapeut 4-årig fra Psykoteraput akadamiet
 • Eksamineret NLP Practitioner (Neuro Lingvistisk Programmering)
 • EksamineretHypnoseterapeut
 • Eksamineret Master NLP Practitioner
 • Eksamineret Master Hypnoterapeut
 • Eksamineret Master Hypnose Instruktør
 • Eksamineret Master NLP Instruktør
 • Eksamineret Regressionsterapeut
 • Certificeret Mindfulness Educator 2 ½ – årig fra Mindfulness Akademiet
 • Certificeret Mindfulness terapeut
 • Certificeret Mindfulness Vipassana Instruktør
 • Certificeret Mindfulness terapeut underviser
 • Certificeret Åndedræt terapeut
 • Certificeret Åndedræt træner
 • Certificeret Åndedræt terapeut underviser

Herudover har jeg videreuddannet mig i:

 • Avanceret analytisk terapi
 • Traumebehandling og chok
 • Transpersonlig Terapi
 • Essensforvandling terapi
 • Masterklass i Psykolog
 • Somatiske erfaringsprocesser
 • Integreret Hypnoseterapi
 • EFT (Emotional Freedom Techniques)
 • Hypnose med børn
 • Regression til tidligere liv
 • Regression til livet mellem livene
 • Familieopstilling
 • Sammenhængende  vejrtrækninqgsteknikker

J

Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale om din situation eller sende en E-mail.

Pris og tid snakker vi om ❤️

Har klinik i Fredensborg og Rødovre

Jeg modtager løbende supervision og videreuddanner mig.

Jeg er medlem af FADP.

Center for Bevidsthed

”Loaderiet” Rødager Alle 129, 2610 Rødovre (Center & Klinik)

Telefon: 4940 5902

Mail: kontakt@cf-bevidsthed.dk