Mit navn er Ib Jensen (f. 1957)

Jeg arbejder med psykoterapi hvor jeg bruger hypnose, NLP, psykoterapi og  mindfulness. Mindfulness er en stor og vigtig del af mit liv og hele min måde at leve mit liv på. Jeg underviser i Mindfulness her på CFB i de 6 mindfulness trin og på instruktør uddannelsen. Jeg bruger Mindfulness til mig selv, mine klienter og elever for at lærer at være nærværende og fuldt opmærksom til stede i nuet, bevidst og uden at være vurderende og dømmende både overfor mig selv og andre (nogle gange er jeg bedre end andre gange) Mindfulness har både hjulpet mig til at blive den person jeg gerne vil være og til at leve mit liv som jeg allerhelst vil.

Jeg elsker at undervise og videregive den udvikling jeg selv har gennemgået, samt min viden og erfaring på området. Som underviser vil du opleve, at jeg vil udfordre dig og hjælpe dig med at udvide din comfortzone  altid med tillid og tryghed som forudsætninger. Nærvær, dialog, viden og humor er de vigtigste metoder i al min undervisning.

Terapi er en tillidssag. Som Psykoterapeut arbejder jeg med at hjælpe dig med at skabe mening i den måde du tænker og føler, – samt at hjælpe dig med, at komme til at leve det liv, som du foretrækker, – og at skabe nye muligheder for dig. Jeg har gennem mere end 30 år beskæftiget mig med at udvikle personer. Jeg er uddannet til at lytte og hjælpe mennesker med at løse deres psykiske problemer.

Jeg arbejder også meget med bevidst åndedræt og især sammenhængende åndedræt i min terapi for at få en forståelse for, at krop, tanker, adfærd og følelser hører sammen og påvirker hinanden, så du lærer at håndtere tankemylder, modløshed, smerter m.m.

Underviser også på alle hold på hypnoseskolen.dk & Psykoterapeut Akademiet

Jeg er uddannet som:

 • Eksamineret Hypnose Psykoterapeut 4-årig fra Psykoteraput akadamiet
 • Eksamineret NLP Practitioner (Neuro Lingvistisk Programmering)
 • EksamineretHypnoseterapeut
 • Eksamineret Master NLP Practitioner
 • Eksamineret Master Hypnoterapeut
 • Eksamineret Master Hypnose Instruktør
 • Eksamineret Master NLP Instruktør
 • Eksamineret Regressionsterapeut
 • Certificeret Mindfulness Educator 2 ½ – årig fra Mindfulness Akademiet
 • Certificeret Mindfulness terapeut
 • Certificeret Mindfulness Vipassana Instruktør
 • Certificeret Mindfulness terapeut underviser
 • Certificeret Åndedræt terapeut
 • Certificeret Åndedræt træner
 • Certificeret Åndedræt terapeut underviser

Herudover har jeg videreuddannet mig i:

 • Avanceret analytisk terapi
 • Traumebehandling og chok
 • Transpersonlig Terapi
 • Essensforvandling terapi
 • Masterklass i Psykolog
 • Somatiske erfaringsprocesser
 • Integreret Hypnoseterapi
 • EFT (Emotional Freedom Techniques)
 • Hypnose med børn
 • Regression til tidligere liv
 • Regression til livet mellem livene
 • Familieopstilling
 • Sammenhængende  vejrtrækninqgsteknikker

Jeg modtager løbende supervision, og videreuddanner mig.

Jeg er medlem af FADP.

Pt. Tager jeg ikke flere nye klienter ind, men du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale om din situation eller sende en E-mail.

Har også min klinik i Fredensborg

Center for Bevidsthed

København: Kastanie Allé 4, 2720 Vanløse 

Århus: Åbogade 40 8200 Århus N. 

Telefon: 4940 5902

Mail: cfbevidstehed@gmail.com

KONTAKT CENTER FOR BEVISTHED