Janni Due Lassen

Jeg er uddannet Hypnose Psykoterapeut fra Psykoterapeutakademiet i KBH.

Jeg har flere års erfaring som terapeut, og har arbejdet med mange forskellige problemstillinger i min klinik siden jeg blev Master Hypnoseterapeut fra Hypnoseskolen i KBH i 2016.

Jeg har også taget et kursus i børnehypnose og kan derfor også behandle børn ned til omkring 8 år.

Derudover er jeg Mindfulnessinstruktør og Åndedrætsterapeut og har taget et kursus som Access Bars behandler.

Oprindeligt er jeg uddannet grafisk designer, men nu har jeg lyst til at gøre en forskel for mennesker i stedet for virksomheder.

Tillid betyder alt for mig.

Det er vigtigt for din udvikling, at du har tillid til mig.

Jeg arbejder ud fra de etiske og moralske retningslinjer, som jeg har lært på Psykoterapeutakademiet og det giver dig en sikkerhed for, at tingene er i orden.

Jeg har selvfølgelig fuld tavshedspligt på højde med læger og psykologer.

Interessen for mennesker er ikke ny og jeg har tidligere læst psykologi i min fritid, og arbejdet flere steder frivilligt med og for mennesker med særlige behov.

Er du glad nok?

Har du noget du går og døjer med i hverdagen?Det kan være store og små problemer. Noget du har svært ved at ændre? En vane eller et traume fra tidligere, som begrænser dig i at leve livet og være glad?

Mange går mere eller mindre ubevidst og holder disse ting nede. Det er en daglig kamp imod sine følelser og det slider – både på energien og på glæden.

Hypnoseterapi kan hjælpe dig til at skabe de forandringer, du ønsker. Vi arbejder både med dit bevidste og dit ubevidste sind og det gør det lettere for dig at skabe resultater i din terapi.

Jeg arbejder med psykisk sundhed på områder indenfor personlig udvikling, der giver raske mennesker en øget livskvalitet. Et kriterium er, at klienten besidder fuld realitetsopfattelse.

Jeg arbejder derfor ikke indenfor psykiske sygdomme på områder, hvor der kan henvises gennem egen læge til enten en offentligt betalt psykiater eller psykolog. Jeg rådgiver ikke under nogen forhold om medicin, ej heller anbefales eller sælges naturmedicin.

Jeg modtager løbende supervision, og videreuddanner mig. Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale om din situation på eller kontakte mig på mail.

Janni Due Lassen      Tlf. 26 216 214

Strandhaven 174 – 2665 Vallensbæk Strand

synergiterapi@gmail.com

Facebook: @synergiterapi

https://www.facebook.com/synergiterapi/