Frank Bloch Nielsen

Som uddannet psykoterapeut fra psykoterapeut Akademiet, har jeg arbejdet med mennesker i et årti. Til april 2023 starter jeg en to årig efteruddannelse på EFT-instituttet i emotionsfokuseret parterapi, hvor jeg har taget det grundlæggende forløb 2022.

Jeg har løbende har klienter i min praksis på Frederiksberg. Jeg underviser i mindfulness i ”Center for Bevidsthed” og laver åndedræt og mindfulness træning i vores mobile sauna.

Jeg har været på en lang, udviklende, udfordrende og spændende rejse og i forhold til min personlige udvikling er jeg nysgerrig på mennesker og det vil jeg være resten af mit liv.  Jeg har gennem de senere år fået så mere viden og lært meget og jeg føler mig så godt klædt på til at udøve en af mine største værdier, nemlig at hjælpe andre med deres udfordringer. I et trygt og roligt rum oplever jeg, med de redskaber den viden og den erfaring jeg har, at kunne bidrage til, at mine klienter og par kan finde vej igennem det de tumle med. Og det er i virkeligheden den største glæde ved at være terapeut, at opleve andre har mod på noget der kan være sanseligt og svært, at være i.

 

Det er  inspirerende at arbejde som terapeut og  i et mødet med klienten eller parret at kunne skabe det ”trygge rum” til den proces der er, når klient eller par er kørt fast. Jeg kan bidrage med  indsigt i, dels hvad der kunne ligge bag det, som er årsag til at man er  være kørt fast.  Og endnu mere væsentligt at finde ud af, hvordan vi sammen finder vej igennem ,det der kan være svært.

Sidst vil jeg fremhæve, hvad der er mine vigtigste værdier og kvaliteter som terapeut.

Når du møder mig, vil du møde en terapeut hvor tillid er helt afgørende. Jeg er 100 procent nærværende i mødet med dig og jeg har min terapeutiske værktøjskasse i orden,  når vi sammen folder dine udfordringer helt ud og kigger på dem og sammen finder nye indsigter og nye muligheder at anskue problemstillingerne og deraf  at finde nye handlemuligheder.

I mødet med dig er det vigtigt for mig at  hos mig er det din tid dit rum  og jeg hjælper dig med at holde fokus og putte tingene ind i en ny kontekst, der giver dig ny mening og ny udvikling.

Jeg er uddannet som:

 • Eksamineret Hypnose Psykoterapeut 4-årig fra Psykoteraput akadamiet
 • Eksamineret Hypnoterapeut & NLP Practitioner fra Hypnose Skolen.
 • Eksamineret Master Practitioner i NLP & Hypnoterapeut fra Hypnose Skolen.
 • Certificeret Børn med Hypnose fra Hypnose Skolen.
 • Certificeret Klinikvejledning & Markedsføring.
 • Certificeret AUM meditations leder fra Humanuniversity NL.
 • Certificeret Sexolog fra Joan Ørting.
 • Certificeret mindfulness instruktør fra CFB
 • Certificeret Åndedræt terapeut underviser CFB

Herudover har jeg videreuddannet mig i:

 • Certificeret AUM meditations leder fra Humanuniversity NL.
 • Vrede/tilgivelse fra Humanuniversity NL.
 • Parterapeut fra Joan Ørting.
 • Vejleder på Hypnose Practitioner.
 • Vejleder på NLP Practitioner.
 • Vejleder i Mindfulness.

Jeg modtager løbende supervision, og videreuddanner mig.

Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale om din situation eller sende en mail.

Frank Bloch Nielsen

Frederiksberg 2000

Telefon: 51 30 51 30

Mail: fbn.maler@gmail.com

Jeg underviser i mindfulness hos CFB