Eva Rygaard

Psykoterapeut, Master NLP-terapeut og Coach, HNLP-practitioner, Master Hypnoterapeut, Åndedrætsterapeut, Mindfulnessinstruktør.

Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv og har altid interesseret mig for hvordan jeg kan være støttende for andre i deres udvikling, hjælpe andre til at se muligheder frem for begrænsninger og hjælpe til at opnå de resultaler de ønsker. Tidligere som lærer på en specialskole, hvor børnene var socialt udfordrede, desuden som udøver, træner og holdleder i såvel bredde- som eliteidræt.

Det var dog først da jeg stod i min største livskrise, at jeg for alvor gik i dybden med mig selv og med hvordan jeg kunne bruge alt min erfaring til bedre at kunne hjælpe/støtte andre til at leve et liv i balance med sig selv og med omverdenen. Jeg har erfaret på egen krop, hvordan det er at stå i en livskrise og arbejde mig igennem den og komme om på den anden side som en stærkere person. Det vil jeg meget gerne give videre til andre. Jeg benytter selv mindfulness, meditation og åndedrætsteknikker dagligt.

I min tid som terapeut har jeg arbejdet med mange forskellige problematikker

I form af stress, angst, depression, tab/sorg, vrede, afhængigheder, fobier osv. Jeg har dog specialiseret mig i personer der drømmer om mere i deres liv. Personer der har en følelse af, at der mangler noget, eller at livet må ha mere at byde på. Personer der måske har en følelse af at hænge fast i ”hamsterhjulet” og har mistet noget af deres livsglæde og energi, en følelse af at have mistet sig selv.

Det kommer ofte til udtryk ved en følelse af udmattelse, dårlige relationer, et ægteskab der ikke lever op til forventningerne, en følelse af at være bagud og at der ikke er tid til dig selv og en masse dårlig samvittighed.

I min terapi benytter jeg mig af mange forskellige terapeutiske teknikker tilpasset den enkelte gæst i min klinik og dennes udfordring.