Carina Abel Gjaldbæk

Carina driver Loaderiet som er et klinik- og undervisnings fællesskab for krop og sjæl med 3 lokationer, hvor hun også selv giver behandlinger og tilbyder virksomhedsrådgivning til alternative behandlinger. Carina har fokus på at møde klienten med nysgerrighed, og på at skabe forandringer og balance i krop og sjæl.

Carina er underviser på den Danske zoneterapi skole DDZ

Hun er uddannet zoneterapeut, fysiurgisk massør og mindfulness instruktør, samt systemisk/narrativ inspireret terapeut, leder og supervisor.

Carina har 15 års erfaring med samtaleterapi både som behandler, supervisor og leder.  Som terapeut i Loaderiet, kombineres behandlingerne ofte, så der både er fokus på kroppen og på det mentale.

Virksomhedsrådgivning er både sparring og supervision. Der er fokus på både dig og din virksomhed, på at komme godt fra start eller få udviklet de muligheder der ligger og på de udfordringer der begrænser. Du skal trives og være i balance, have mod, energi og ikke mindst tro på dig selv, for at kunne drive den bedste virksomhed.

Som terapeuter bærer og rummer man ofte andres byrder, udfordringer og bekymringer. Det dræner i længden. Carina tilbyder samtaler, hvor byrden deles og hvor samtalen kan være med til at sikre, at du via egenomsorg kan blive ved med at være et nærværende, nysgerrigt og autentisk menneske.

Carina Abel Gjaldbæk      

Indehaver af Loaderiet, klinikfællesskaber for krop og sjæl i Rødovre - Lyngby - Bispebjerg

Tlf. +45 40141903

loaderiet.dk

Facebook: @Loaderiet